• víťazi I.Slovenskej ligy boxu 2017
  • Matúš Strnisko (vpravo)bronz M-EÚ, 5.miesto ME, Majster SR
  • tréneri s Michalom Takácsom5.miesto OH,MS,ME mládeže, Majster SR
  • úspešný tím žiakov na turnaji v Poľsku
  • Naši majstri SR mužov pre rok 2017M.Ballai, T.Zold, P.Kontár, M.Strnisko, M.Takács
  • majstrovský tím na MSR SD a seniorov
  • Michael BallaiMajster SR 2017
  • Mário MackaničMajster SR 2016
Predstavitelia Klubu
Prezident klubu:
Dušan Vaňo
Hlavný tréner BCS:
Ing. Tibor Hlavačka
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Tréner mládeže ŠG a reprezentácie SR:
Mgr. Pavol Hlavačka, PhD.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Ďakujeme za podporu

MESTO NITRA

nitra orez

NITRIANSKY

SAMOSPRÁVNY KRAJ

43091

piatok, 21. september 2018, 11:08 Napísal: Admin Prečítané: 4787x
  • Vytlačiť
  • Odoslať e-mailom

Športová hala Olympia v Nitre sa v dňoch 15. – 16. septembra 2018 stala dejiskom medzinárodného turnaja Grand Prix Slovakia, ktorý organizoval domáci BC Stavbár Nitra v spolupráci so Slovenskou boxerskou federáciou pri príležitosti životného jubilea olympijského víťaza Janka Zacharu, ktorý nedávno oslávil už svoje 90. narodeniny.


Nad celým podujatím mal záštitu Slovenský olympijský výbor na čele s jeho prezidentom Antonom Siekelom. Nechýbal ani riaditeľ Športového centra polície Juraj Minčík, prezident SBF Tomi Kid Kovács, či raper Rytmus, ktorý je známym fanúšikom boxu. Mesto Nitra, ktoré si nesie v tomto roku titul „Európske mesto športu," podujatie podporilo ako partner a primátor Jozef Dvonč mal česť privítať boxerov z Českej republiky, Nemecka, Srbska, Poľska, Slovinska, Chorvátska a samozrejme aj reprezentantov SR : 60 kg – Viliam Tanko (KO Galanta), 64 kg – Michal Takács (BCS Nitra) a Peter Polník (BC Ružinov 821), 69 kg (A) – Tomáš Zӧld (BCS Nitra), 69 kg (B) – Martin Hýll a Tomáš Čulák (obaja BCS Nitra), 75 kg – Aleksandre Gogoladze (Box Team Legends), 81 kg – Andrej Csemez (KO Galanta), 91 kg – Dávid Michálek (ABC Malacky). Reprezentačný tréner Pavol Hlavačka mohol byť s výkonmi i výsledkami mimoriadne spokojní, keď zlato vybojovali až siedmi jeho zverenci – Tankó, Takács, Zӧld, Hýll, Gogoladze, Csemez i Michálek. Cenu pre najlepšieho boxera si odniesol domáci Michal Takács, ktorý zdolal dvoch kvalitných súperov z Poľska a Nemecka.

Svojich starších reprezentačných kolegov doplnili aj mladí nádejní boxeri, ktorí svoje umenie ukázali v rámci Turnaja Olympijských nádejí. Turnaj Olympijských nádejí bol akýmsi „predskokanom" samotného GP a domáci oddiel v ňom zastupovali traja boxeri - Šimon Turčina (44,5kg), Samuel Horváth (48kg) a Roman Horváth (59kg). Mladé nádeje za svojimi staršími kolegami v ničom nezaostali a vo svojich kategóriách vybojovali zlaté medaile.

 

Na turnaji Olympijských nádejí ale v českom Ústí n/L (kategória mladší dorast) sa zúčastnili aj ďalší naši reprezentanti. Striebro vybojoval Adolf Staněk, Miroslav Herceg, Ladislav Horváth a bronz Peter Ficza.

 

Fotogaléria: LINK


Video záznam z nedeľného programu:

Prihlásenie
Partneri

 

 skalka

ARMY SHOP

 elefant

 

pizzalekarenstvorec logo nitradencetv logo

my