• víťazi I.Slovenskej ligy boxu 2017
  • Matúš Strnisko (vpravo)bronz M-EÚ, 5.miesto ME, Majster SR
  • tréneri s Michalom Takácsom5.miesto OH,MS,ME mládeže, Majster SR
  • úspešný tím žiakov na turnaji v Poľsku
  • Naši majstri SR mužov pre rok 2017M.Ballai, T.Zold, P.Kontár, M.Strnisko, M.Takács
  • majstrovský tím na MSR SD a seniorov
  • Michael BallaiMajster SR 2017
  • Mário MackaničMajster SR 2016
Predstavitelia Klubu
Prezident klubu:
Dušan Vaňo
Hlavný tréner BCS:
Ing. Tibor Hlavačka
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Tréner mládeže ŠG a reprezentácie SR:
Mgr. Pavol Hlavačka, PhD.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Ďakujeme za podporu

MESTO NITRA

nitra orez

NITRIANSKY

SAMOSPRÁVNY KRAJ

43091

nedeľa, 18. október 2015, 21:36 Napísal: Admin Prečítané: 4050x
  • Vytlačiť
  • Odoslať e-mailom

MEMORIÁL JÚLIUSA TORMU V PRAHE

ZLATO PRE MICHALA TAKÁCSA !


Už 24.ročník prestížneho medzinárodného turnaja mládeže (st.dorast) Memoriál Júliusa Tormu priniesol tento rok do Prahy až 8 reprezentačných výberov chystajúcich sa na blížiace sa ME v Poľsku. Výborne si počínala výprava Slovenska pod vedením reprezentačného trénera Pavla Hlavačku. Pätica boxerov Slovenska vybojovala 2 zlaté, 1 striebornú a 1 bronzovú medailu, pričom dovedna mladí Slováci vyhrali 9 zápasov! Jedným z dvoch zlatých medailistov bol člen nášho tímu MICHAL TAKÁCS, ktorý triumfoval v kategórii do 56kg, kde si postupne poradil s reprezentantom Poľska, Maďarska a vo finále deklasoval reprezentanta Rakúska. "Michal na celom turnaji neprehral ani jedno kolo. Už minulý rok jeho 5.miesto na MS a OH mládeže ukázalo, že patrí k špičke a tento rok zlato zo silného turnaja v Litve a teraz z Prahy je jasným signálom, že výkonnostne napreduje" uviedol Pavol Hlavačka. Druhé zlato vybojoval Andrej Csemez z KO Galanta, striebro jeho oddielový kolega Filip Meszároš a bronz Dávid Michálek z ABC Malacky. Bez medaile ostal iba Marián Džupka z MŠK Vranov, ktorý v úvodnom bojovnom zápase podľahol súperovi z Poľska. "Tento reprezentačný výber je veľmi kvalitný a hlavne mladý. Okrem Michala sú všetci chlapci v kategórii dorastu ešte aj na ďalší rok. Myslím, že v Prahe sme urobili veľmi dobré meno slovenskému boxu, pretože výkony chlapcov boli vynikajúce. Máme mesiac do ME v Poľsku a formu chceme ešte vyladiť. Verím, že im bude priať šťastie a aj na ME ukážu skvelé výkony a cenné víťazstvá" dodal Pavol Hlavačka.

V Prahe bol s výpravou aj náš seniorský reprezentant Michal Zátorský, ktorý absolvoval sparingy v pražskom klube a už o týždeň by sa mal predstaviť v drese BigBoard Praha v jednej z najsilnejších súťaží v Európe - v nemeckej Bundeslige, kde tento rok Praha štartuje.

Na fotke zľava: rozhodca Jozef Šefranko, Dávid Michálek, tréner Pavol Hlavačka, Michal Zátorský, Michal Takács, Filip Meszároš, Andrej Csemez.

praha

Prihlásenie
Partneri

 

 skalka

ARMY SHOP

 elefant

 

pizzalekarenstvorec logo nitradencetv logo

my